Fredag

Fredag och helg igen :-)
När matte behagade komma hem från jobbet började det packas igen. Ska vi inte få stanna hemma i lugn och ro den här helgen heller?

Icke sa Nicke, bilen packades full och vi styrde kosan mot Vänersborg än en gång. Denna gång var det visst Anna som fyllde 20 år.

Vi stannade i Laxå för kisspaus och lite mat och vatten. Vi gick och tittade runt midsommarbadet och såg n stor ny skylt som det stod George Scott trainingcamp på. Matte blev lite orolig och sa att vi skulle passa oss så att vi inte åkte på en box, men husse bara skrattade och trodde att det var dans som skulle tränas, inte boxning :-)
George Scott var visst med i Lets dance.

Vi åkte vidare och nästa stopp var vid Husaby kyrka. Där hittade vi en vacker blomsteräng som vi lekte på.Det fanns förgätmigej, gullvivor, maskrosor, smörblommor och andra blommor som inte ens matte visste vad de hette.Det var jättemysigt men husse han frös som vanligt. Jag kan ju hålla med honom om att det kan räcka med kall blåst snart. Nu har det blåst så i en vecka.

Vi åkte vidare och nästa stopp blev vid badplatsen Truve i Filsbäck strax utanför Lidköping. Där fick vi se en vacker solnedgång över Vänern. 
Jag och husse undersökte sanden noga.Det var lite lite sand men vi hoppas på att de ska fylla på med mer inför badsäsongen.

Vi hoppade in i bilen och fortsatte färden mot farmor. Det dröjde inte länge innan vi var framme. 
Farmor blev jätteglad att se mig. Vi började busa på en gång. Efter en stund kom farmor på att husse och matte var med också :-D

Vi hade en mysig kväll och gick och la oss alldeles för sent.

Over and out / PippiKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0